21/10 2015

Nyt belysningsanlæg til Akademisk Boldklub i Bagsværd


Barslund A/S er hovedentreprenør på opgaven som omfatter en ny kunstgræsbane med et 125/250 Lux lysanlæg. Vores løsning indeholder 6 stk. 16 meter master og 18 stk. 2000w projektør.  

21/10 2015

Udvidelse af Glascom A/S lokaler i København


Glasgrossist virksomheden Glascom A/S har udvidet deres lokaler i Hvidovre. I den forbindelse har vi udført ny belysning, edb-netværk og el-installationer i deres lokaler.

21/10 2015

Opførelse af nyt behandlingshjem i København


Det omhandler ialt ca. 300m2 undervisningslokaler, fællesrum og køkkener. 

21/10 2015

Energibesparende LED belysning


FOB i Slagelse har fået nyt værksted.  De skulle samtidig have ny belysning.  Valget faldt på en LED high bay lampe på 100W. Fordelene er indlysende!  Lave driftsomkostninger og det fantastisk godt lys!

21/10 2015

Endnu et lysanlæg på vej!


Byggeherre er Vallensbæk kommune og rådgiver Jørgen Hegner fra Dines Jørgensen & co A/S. Vi udfører el arbejdet som består af et komplet anlæg med 6 stk. 18 meter master med 18 stk. projektør. Det er et 250 lux anlæg med 2 tændingstrin.

21/10 2015

Slagelse sportcollege


Projektet omfatter, at der bygges en integreret bygning på vestsiden af den gamle tribune ud mod træningsbanerne. Den nye bygning skal indeholde 73 ungdomsboliger, hvoraf de 25 er reserveret sportsudøvere. Dertil renoveres omklædningsrum, og der indrettes rum til styrketræning, klubfaciliteter osv. I etableringen indgår desuden en renovering af den gamle tribune på Slagelse Stadion, som er slidt og energimæssigt utidssvarende. Tribunen benyttes fortsat af ca. 400 ungdoms- og seniorspillere. Tribunen kunne fremadrettet danne rammen om f.eks. klubhus/lokaler for SBI og flere andre foreninger, samlingssted for de selvorganiserede og brugere af Frederikshøj. Georg Berg danner totalentreprisehold med rådgiverne Arkitema arkitekter og ISC rådgivende ingeniører, som hver især besidder stor erfaring med byggeri indenfor segmentet, ungdomsboliger og sports-/fritidsfaciliteter. Der er endvidere indgået forpligtende eksklusivaftaler med en række erfarne lokale fagentreprenører om at indtræde i totalentrepriseteamet som underentreprenører for så vidt angår de områder hvor Georg Berg ikke selv er udførende. Omtalte virksomheder er HJ Huse A/S (jord/kloak og murer), Sv. Aage Nielsen A/S (elinstallation) og HP. Christensen & Sønner A/S (smed/VVS installationer) Et banebrydende koncept med et stærkt funderet entreprenørteam med omfattende lokale relationer.

Nyt fra Facebook

Top