Professionelle løsninger på videoovervågning.

Sv.Aa.Nielsen as er kan hjælpe både erhvervs- og private kunder med videoovervågning.

Vores leverandør er lagerførende med produkter fra DAHUA. Kendetegnende for deres produkter er deres gode kvalitet og brugervenlighed.

Vi kommer gerne ud og ser på opgaven sammen med vores leverandør, dette er selvfølgelig uden beregning.

Se eksempler på priser og pakkeløsninger! 

Tryk her for priser

 

 

Hitachi interaktiv projektor iPJ-AW250NM er nu på lager. 

Der er ingen tvivl om, at efterspørgslen på Hitachis nye interaktive projektor bliver stor. Med den innovative Starboard softwarepakke, der kan vælges som option til den nye interaktive projektorserie, fås en unik kombination af avancerede og brugervenlige projektorfunktioner samt en innovativ softwareløsning, der giver nye muligheder til undervisningen, møder, træning og brainstorm.


Nu kun 9.500,00 kr excl.moms

 

 

 

Træt af lange rejsedage og spildt arbejdstid?

Så er videokonference måske noget for jer.... 

Det "personlige" samarbejde mellem medarbejdere, kunder og partnere spredt over flere lokationer er i dag af afgørende betydning for virksomheder og organisationer uanset størrelse. Men for mange betyder dette samarbejde lange arbejdsdage med meget rejse- og ventetid. Tidligere var en investering i videokonference en dyr investering som kun de største virksomheder og koncerner havde råd til. I dag er det muligt for selv små virksomheder, at investere i HD videokonference og dermed optimere arbejdsprocesserne, opnå økonimiske besparelser og øge produktiviteten og fleksibiliteten.

 

Med AVer er hele verden inden for rækkevidde for et beskedent beløb på kun kr. 583,- pr. måned i 36 måneder. Lokale virksomheder har pludselig fået en global tilstedeværelse og spredte arbejdsstyrker kan samles på tværs af tid og afstande - uanset om de befinder sig i København, New York, Frankfurt eller Paris. AVer leverer et simpelt koncept, der gør det lige så nemt at lave videokonferencemøder som at foretage et almindeligt telefonopkald. Og selvom prisen er helt i bund, er kvaliteten stadig i top.

 

 

Nyt belysningsanlæg til Akademisk Boldklub i Bagsværd

Barslund A/S er hovedentreprenør på opgaven som omfatter en ny kunstgræsbane...

Udvidelse af Glascom A/S lokaler i København

Glasgrossist virksomheden Glascom A/S har udvidet deres lokaler i Hvidovre. I...

Opførelse af nyt behandlingshjem i København

Det omhandler ialt ca. 300m2 undervisningslokaler, fællesrum og køkkener. 

Energibesparende LED belysning

FOB i Slagelse har fået nyt værksted.  De skulle samtidig have ny belysning....

Nyt fra Facebook

Top