BabyCall: Lydovervågning af krybberum og Toiletkald

BabyCall

BabyCall DC2020 er konstrueret til børneinstitutioner og har flere funktioner, der gør det nemt at overvåge børnene. På lyttestationen finder du 3 LED-touch knapper, som gør det muligt at vælge at høre fra et specifikt krybberum eller slukke for lyden. Der er også lysindikatorer, der viser hvilket rum lyden kommer fra. Denne model har både indendørs og udendørs mikrofoner, og SMS-integration, som giver mulighed for at modtage beskeder på udvalgte mobiltelefoner.

BabyCall er designet med henblik på at eliminere forstyrrende trafikstøj, vind og støj fra eksterne trådløse installationer. Den har en mute-funktion til at reducere baggrundsstøj, såsom vind og trafik. Derudover er det også muligt at undgå støj fra andre babyalarmer, som kan opstå med trådløse installationer. Institutioner og kommuner kan dermed føle sig trygge ved at vælge BabyCall, som giver en driftssikker løsning, der tager højde for børnene. Det er af stor betydning for forældrene, at de kan aflevere deres børn i tryghed, ved at vide at medarbejderne har de bedste forudsætninger for at give børnene en tryg hverdag.

ToiletKald

ToiletKald er hygiejnisk og specialdesignet til institutioner, med LK® Antibak antibakterielle kontakter, som nedbryder bakterier og minimerer smittespredning af håndbårne vira og bakterier. Der er også en ringeklokke på toilettet, som sender en SMS-besked med information om hvilket toilet beskeden kommer fra, og det kan kvitteres for/afmeldes via mobiltelefonen. Indstillingerne for hvilket toilet, beskedindhold og mobilnumre kan nemt administreres i ToiletKald’s styreboks.

ToiletKald er også udstyret med infoskærme, app, signalgiver og lysindikator, der giver et udvidet overblik over aktiviteter og hændelser, nem styring af områder, tidsskemaer og kald, samt en lysindikator i tilfælde af at et kald fra et barn ikke er blevet håndteret. Der er også mulighed for en lydindikator med brummer, indtil kaldet er håndteret.

BabyCall DC2020 og ToiletKald har en lang levetid uden driftsomkostninger. BabyCall er en dansk opfindelse og produceres i Danmark. Der er ingen faste driftsomkostninger, men der tilbydes løbende serviceeftersyn for at sikre optimal udnyttelse af systemet.

Sv. Aa. Nielsen A/S er autoriseret forhandler/montør af BabyCall & ToiletKald. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os i dag!

Ønsker du at få et tilbud eller for mere at vide om vores løsninger, kontakt os via email eller ring til os på tlf.

Tlf. nr.