K. Jørgensen & Søn
En del af Sv. Aa. Nielsen A/S

K. Jørgensen & Søn
En del af Sv. Aa. Nielsen A/S

Pr. 1. januar 2022 overdrages K. Jørgensen & Søn ApS til Sv. Aage Nielsen A/S. Det sker efter gensidig aftale som en del af et naturligt generationsskifte.

I første omgang drives forretningen uændret videre under samme velkendte firmanavn og med samme telefonnummer 58 52 10 33 og mailadresse mail@58521033.dk.

Tony Heldal samt Ebbe og Kim står også fortsat til rådighed, suppleret af Sv. Aage Nielsens 38 mand store team, som de nu bliver en del af.

– K. Jørgensen & Søn er en rigtig god virksomhed med en masse dejlige kunder, som jeg trygt overdrager i nye hænder. Sv. Aage Nielsen har mange af de samme værdier, som jeg i alle årene har lagt vægt på, herunder at give vores kunder – uanset opgavens størrelse – et højt niveau af service. Derfor glæder det mig, at jeg får mulighed for at fortsætte mit arbejde, nu bare i et større team af kollegaer, siger Tony.

– Vores virksomheder ligner på mange måder hinanden, idet vi også har et stort fokus på service af både små og store kunder, lige fra de private kunder til erhverv og boligselskaber. Derfor er vi et godt match, og vi glæder os over, at kunne byde et så godt og erfarent team velkommen hos os, lyder det fra Martin Slot og Jesper Nygaard, indehavere af Sv. Aage Nielsen.

Begge understreger, at som kunde, vil man ikke komme til at mærke noget til overdragelsen. Kun vil telefonen fremover blive besvaret fra kontoret på Kongestedvej 7, hvor Sv. Aage Nielsen har administration, lager og værksted.

Kontakt os i dag!

Ønsker du at få et tilbud eller for mere at vide om vores løsninger, kontakt os via email eller ring til os på tlf.

Tlf. nr.