Profil

Sv. Aa. Nielsen A/S – Autoriseret el-installatør

Grundlagt i 1948, Sv. Aa. Nielsen A/S er en familiedrevet virksomhed, nu ledet af 3. generation direktør Martin Slot og medejer Jesper Nygaard. Med en stærk historie og solid erfaring i branchen, har virksomheden vokset sig til at beskæftige 45 dygtige medarbejdere, der sammen arbejder på en bred vifte af spændende og udfordrende el-projekter.

  Vi udfører

  Vores arbejdsopgaver dækker et bredt spektrum, fra private boliger til større kontorbygninger, butikker og offentlige institutioner.

  Denne alsidighed sikrer, at vores team konstant tilføres nye ideer og løsningsmodeller, som kommer både nuværende og nye kunder til gode.

  Vores målsætning

  Firmaet målsætning er at være en tæt sparingspartner til kunden, udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde med branchens fremtidige krav til den teknologiske udvikling.

  Socialt ansvar

  Vi ønsker at bidrage til uddannelse af fremtidens fagfolk, med en målsætning om konstant at have 10-12 lærlinge i uddannelse.

  Vores deltagelse i mentorordninger og flexjobforløb understreger vores engagement i at hjælpe samfundets svært stillede borgere. I samarbejde med jobcentre arbejder vi for at integrere disse individer i arbejdslivet.

  Sv. Aa. Nielsen A/S fortsætter med at sætte høje standarder i el-installationsbranchen, drevet af en passion for faget og et engagement i at bidrage positivt til samfundet.

   Kontakt os i dag!

   Ønsker du at få et tilbud eller for mere at vide om vores løsninger, kontakt os via email eller ring til os på tlf.

   Tlf. nr.